Στο πλατό της εκπομπής  στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε καλεσμένος ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Ο παίκτης του MasterChef 5 εξήγησε πως μπροστά στις κάμερες ήταν άλλος άνθρωπος και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι αυτό συνέβαινε.

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο σπίτι περνούσαμε πάρα πολύ καλά με τα παιδιά. Μπορεί να ήταν η άμυνα μου στην κάμερα. Τρελαίνομαι να πειράζω τα άλλα παιδιά, μου αρέσουν πάρα πολύ οι φάρσες, κάναμε λίγο παραπάνω χαβαλέ. Περνούσαμε όμορφα μέσα στο σπίτι, μαγειρεύαμε, τρώγαμε. Με τον Παύλο είχαμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν υπήρχε ταινία που να μην είχαμε δει με τον Παύλο στο σπίτι… Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση. Δεν ήξερα ότι πρέπει να είμαι πιο συμμαζεμένος, πιο ήρεμος. Δεν κρύβομαι. Δεν έκρυψα ποτέ τα συναισθήματά μου. Έτσι μου έβγαινε» ανέφερε ο Ιωάννης Αυλωνίτης μιλώντας για την συμπεριφορά που είχε μέσα στο MasterChef.

Η φιλία με τον Διονύση Σαρακίνη

Μιλώντας για τον Διονύση Σαρακίνη με τον οποίο είχαν αναπτύξει φιλία μέσα στο σπίτι του MasterChef, ο Ιωάννης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός, δεν κρύβει τα λόγια του, είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό. Εγώ αυτό θέλω να του πω, ότι ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη. Όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν του πεις συγγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν τα γνωρίζω επειδή έχω φύγει από το παιχνίδι. Είναι κουραστικό όλο, τον κάνεις και λίγο ήρωα τον άλλον όταν συνέχεια ασχολείσαι με εκείνον, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα».