Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Η Βέλη θέλει να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες, όμως ο Άγγελος συνειδητοποιεί ότι θέλει να του πετάξει όλα τα πράγματα.

Η κουμπάρα η Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη) την πέφτει απροκάλυπτα στον Μηνά κι αυτός παθαίνει πανικό! Η Βούλα όμως δεν τον πιστεύει. Ο Μπάμπης δουλεύοντας ως σοφέρ για έναν Ελληνοαυστραλό, νομίζει πως άνοιξε η τύχη του.

Ο Ηλίας και η Μένη αποφασίζουν να γίνουν εθελοντές ναυαγοσώστες. Η Καίτη προσπαθεί να τους εμποδίσει, όχι τόσο για θέμα ασφάλειας, αλλά κυρίως επειδή είναι σίγουρη ότι πολλές Πυργιώτισσες θα «πνίγονται» επίτηδες για να τις σώσει ο Ηλίας.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στην σειρά του Alpha;

Ο Άγγελος ψάχνει για δεύτερη δουλειά και ζητάει από τη γειτόνισσά τους, τη Νταίζη (Καίτη Γαρμπή), μια χάρη κρυφά από τη Βέλη.

Ο Μηνάς έχει ένα ατύχημα και φυσικά, «φταίει» η Βούλα…

Η Ξένια με την Τούλα θα πάνε για σολάριουμ, αλλά το πακέτο προσφοράς είναι για τρία άτομα. Η Ξένια ψάχνει το τρίτο. Ποιος θα είναι τελικά;

Ο Ηλίας πέφτει θύμα ληστείας και τρομάζει για την ασφάλειά του. Η Καίτη έχει την λύση στην τσάντα της.. Κάτι που φυσικά προκαλεί μεγάλα προβλήματα.