Τα τηλεοπτικά προγράμματα σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση» της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και η αποκάλυψη για το πότε θα ρίξει αυλαία δεν άργησε να έρθει.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την ενόχληση του για τις δηλώσεις των Γιώργου Ασημακόπουλου και Γιώργου Κόρομι στην κάμερα του Survivor οι οποίοι «κάρφωσαν» την σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι όλα ψεύτικα και γίνονται όλα για την τηλεόραση.

«Θα εκνευριστώ πάρα πολύ αν με έχουν κοροϊδέψει, σαν τηλεθεατής. Αν δεν ισχύει όλο αυτό που γίνεται εκεί μέσα το ερωτικό. Άμα δεν είναι αλήθεια πολύ θα εκνευριστώ και να ξαναβγεί η μαμά της Μαριαλένας να πει τις αλήθειες της!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας το αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Λίγο αργότερα, προβλήθηκαν πλάνα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια όπου η παρουσιάστρια παραπονέθηκε για την ζέστη που κυριαρχούσε στο πλατό δηλώνοντας ότι η εκπομπή της θα τελειώσει στις 10 Ιουλίου.

«Ας μαζευτούν όλοι οι υπεύθυνοι των καναλιών να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παρουσιαστές. Εγώ το κρύβω. Που δεν το κρύβω, φαίνεται. Εγώ που βλέπω χρόνια τηλεόραση δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τσίχλα η σεζόν. Άσε τον κόσμο να κάνει κάτι, να μπουν καλοκαιρινές εκπομπές» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε: «Πρέπει να προστεθεί μια ενδιάμεση σεζόν που θα λέγεται μεσοκαλόκαιρο».

Τότε ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε πότε ρίχνει αυλαία η δική του εκπομπή και όταν άκουσε ότι αυτό θα γίνει στις 2 Ιουλίου δήλωσε ότι Ιούλιο θα είναι… νέκρα.