Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1, «Παρουσιάστε!» είδαμε πως: Ο Καρυπίδης κι η Βαρκάρη ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι. Χωρίς ανάμνηση απ’ το προηγούμενο βράδυ, αλλά βέβαιοι ότι τα πράγματα ξέφυγαν μεταξύ τους, πασχίζουν να συγκαλύψουν το μεγάλο «κακό» απ’ τον Μέγα και την Φραντζέσκα.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν πιστεύει ότι ο Δαλέκας κατάφερε να «ρίξει» την Καψάλη. Και παρά τις προσπάθειές του να πείσει τους πάντες ότι κάποιος φαντάρος ήρθε κοντά με ανώτερη, όλοι νομίζουν ότι αναφέρεται στον Καρυπίδη και την Βαρκάρη.

Ο Σκορδάς κι ο Γούλας, για άλλη μια φορά στα μαχαίρια, πανηγυρίζουν για τον επικείμενο «χωρισμό» των στρατοπέδων. Η Γλυκερία όμως αναβιώνει το τραύμα του διαζυγίου των γονιών της και προσπαθεί να κρατήσει τον «γάμο» μεταξύ των διοικητών ζωντανό. Και ενώ εκείνη πασχίζει να κρατήσει τους πάντες ενωμένους, ο Καρυπίδης κι η Βαρκάρη ετοιμάζονται άθελά τους να τα διαλύσουν όλα.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στην σειρά του Ant1, «Παρουσιάστε!»;

Οι διοικητές πανηγυρίζουν την απόφασή τους να παραμείνουν ενωμένα τα στρατόπεδα και ανακοινώνουν σε όλους την μεγάλη συνέχεια της ένωσης! Ο Ταξίαρχος όμως έχει άλλες ιδέες. Και μετά απ’ το φιάσκο της «βραδιάς οπλίτη» τους δίνει τελεσίδικο: αν καταφέρουν και δεν τσακωθούν για μια ολόκληρη μέρα, τότε θα παραμείνουν μαζί τα στρατόπεδα… διαφορετικά, ένωση «τέλος».

Σε άλλο μέτωπο, τα πράγματα είναι τεταμένα μεταξύ Βαρκάρη-Μέγα και Καρυπίδη-Φραντζέσκας. Ο Καρυπίδης προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι δεν φιλήθηκε ποτέ με την Βαρκάρη, αλλά είναι πολύ αργά. Η Φραντζέσκα του βάζει όρο ότι αν έστω και ξαναμιλήσει με την Βαρκάρη, τελείωσαν, ενώ ο Μέγας…εξαφανίζεται από προσώπου γης.

Σκορδάς και Γούλας αποφασίζουν να οργανώσουν δείπνο για τον Ταξίαρχο για να του δείξουν πόσο καλά τα πάνε. Άλλα ένας φάκελος που φτάνει κατά λάθος στα χέρια του Σκορδά απ’ τον δικηγόρο της Ναταλίας πρόκειται να τα ανατρέψει όλα. Γιατί όσο ο Γούλας ασχολείται με την ένωση των στρατοπέδων, το μυαλό του Σκορδά στρέφεται στην Ναταλία και στο επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.