Σε μια αποκάλυψη-βόμβα για το Survivor προχώρησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ. Εμείς είδαμε τεταμένες καταστάσεις» είπε ο παρουσιαστής.

Όπως ανέφερε «πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: “Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το παιχνίδι”. Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά και αποφάσισε να θυσιάσει τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, “για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς“. Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους» αναφέρθηκε στο Πρωινό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.