Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έξαψη» του Mega είδαμε πως: Οι νέες πληροφορίες για τους πιθανούς ενόχους στην υπόθεση της Βίκυς αφήνουν άφωνο τον Τζώρτζη. Η Ίριδα τηλεφωνεί στο Μηνά, σε πανικό. Αυτό που δεν έχει προβλέψει, είναι πως κάποιος ακούει αυτό το τηλεφώνημα. Η Βίκυ γυρίζει σπίτι της τρομοκρατημένη, για να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Ο Ορφέας βγάζει ένταλμα σύλληψης για το Μηνά. Η Εβίτα εκτιμά κάθε στιγμή που περνά με την οικογένειά της. Ο Γιάννος απολογείται στον Τίμο για όλο το κακό που του έκανε. Ο Αλέξανδρος αρχίζει να απομακρύνεται απ’ την Κλαίρη.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην «Έξαψη» στις 21:00 στο Mega;

Η ημέρα της επέμβασης της Εβίτας έφτασε. Όλη η οικογένεια είναι στο πλευρό της. Ο Γιάννος ανακοινώνει στην Κλαίρη την οριστική αποχώρησή του. Ο Μηνάς κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει ένα σύμμαχο, την ώρα που ο Ορφέας βγάζει το ένταλμα για τη σύλληψή του. Ο φόβος και η ανησυχία για την υγεία της Εβίτας ενώνει Κωστή και Αλέξανδρο. Η Βίκυ προσπαθεί, μέσα από την εκπομπή της, να βρει τα ίχνη της μητέρας της. Ο Γιάννος πηγαίνει στην αστυνομία. Ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα.