Εντάσεις, εκκλήσεις στους τηλεθεατές, πανηγυρισμοί και λικνίσματα στην Πούντα Κάνα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τους Κόκκινους να κερδίζουν το αγώνισμα ασυλίας και τους Μπλε να γκρινιάζουν για την ήττα τους.

Η φιλία του James Καφετζή με τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor έχει μπει στο στόχαστρο κάποιων παικτών. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάλεσε μάλιστα τους τηλεθεατές να αναγνωρίσουν τις στρατηγικές κινήσεις του James και να μην τους ξεγελάσει.

«Το τελευταίο διάστημα ο James δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό αλλά έχει κάνει πολλά λάθη κατά το παρελθόν. Έχει σκεφτεί κι έχει πράξει εναντίον ατόμων εδώ μέσα κι η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ. Με ενοχλεί ο τρόπος του, που είναι ειρωνικός, εριστικός, έχει έπαρση. Στην αρχή του παιχνιδιού το έκανε πολύ φανερά ενώ τώρα έχει πάρει κάποια μηνύματα. Έτσι είναι ο James» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ένα άλλο που με ενοχλεί είναι ότι ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τον Νίκο. Ο Νίκος τον νιώθει φίλο και φαίνεται ένα καλό και γνήσιο παιδί αλλά τον χρησιμοποιεί για να μένει κι άλλες εβδομάδες εδώ… Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική του να είναι μειονότητα με τον Νίκο για να τον στηρίξετε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία… Πρέπει να το δείτε και εσείς και ελπίζω αυτό να φαίνεται προς τα έξω».

Τα φιλιά στο στόμα Τριαντάφυλλου-Μπόγδανου

Η μάχη για την ασυλία έφερε τρελούς πανηγυρισμούς στους Κόκκινους. Όταν το σκορ κάποια στιγμή έδειξε 7-0 κι ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του και την παρόρμησή του. Τόσο που φιλήθηκε με τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο πριν μερικές μέρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Και τα φιλιά δεν περιορίστηκαν μόνο στο μάγουλο, αλλά δόθηκαν και στα χείλη, με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας να γελάνε.

Τα έσπασαν οι Κόκκινοι στην Πούντα Κάνα

Οι Κόκκινοι κέρδισαν το αγώνισμα και εκτός από την ασυλία και το φαγητό είχαν και ένα άλλο έπαθλο: μια βραδιά 90s στην Πούντα Κάνα, παρέα με την ομάδα που κέρδισε το αντίστοιχο αγώνισμα στο τούρκικο Survivor.

Αφού επέλεξαν το κατάλληλο outfit, απόλυτα προσαρμοσμένο στη συγκεκριμένη δεκαετία, οι παίκτες λικνίστηκαν στους ρυθμούς Μακαρένα, ενώ ακούστηκαν και τραγούδια του Τριαντάφυλλου!

Νίκος σε Ηλία: Έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του

Πριν οι ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον υποψήφιο προς αποχώρηση James Καφετζή, ενώ ρώτησε και τον Νίκο Μπάρτζη αν θα μπορεί να αγωνιστεί σήμερα. «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μας, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να φάμε. Θέλω να κερδίσει η μπλε ομάδα».

Ο Ηλίας Μπόγδανος αντέδρασε όταν ο Νίκος είπε ότι δεν τον νοιάζει η ασυλία αλλά το φαγητό. Η απάντηση του Νίκου τον έκανε έξαλλο. «Έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του» είπε, κάτι που έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή. «Άμα πιστεύεις αυτό ντροπή σου, σε κοιτάω στα μάτια. Με στενοχώρησες. Έτσι έχεις καταλάβει ότι είμαι ρε φίλε;» είπε ο Ηλίας.

James, Νίκος και Παύλος στον ντάκο

Στο χθεσινό συμβούλιο οι κόκκινοι ήταν πάλι θεατές, αφού κέρδισαν την ασυλία. Την ατομική ασυλία έχει ο Γιώργος Κόρομι, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο James Καφετζής,

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός μαζί με τον James, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Παύλος Γαλακτερός από την ψήφο του Γιώργου Κόρομι.