Η Βίκυ Καγιά έληξε την συνεργασία της με το Greece’s Next Top Model και η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Star Channel αλλά σε άλλα projects.

Μόλις η συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή, ξάφνιασε αρκετούς, καθώς η Βίκυ Καγιά είχε συνδέσει το όνομα της με το GNTM. Ανάμεσα σε όσους ξαφνιάστηκαν ήταν και ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM.

«Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι, όταν μου το ανακοίνωσαν, φαντάζομαι ότι θα τους το είχε πει η Βίκυ μία ημέρα πριν. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM, είναι σχεδόν αναντικατάστατη αλλά επειδή ξέρω την ομάδα πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι θα βρουν την καλύτερη λύση και ίσως να έχουμε ανακοίνωση σύντομα. Ξέρω ότι το κανάλι είναι στη διαδικασία αναζήτησης της αντικαταστάτριας. Μίλησα με τη Βίκυ μέσω μηνυμάτων και μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου για ότι χρειαστώ. Έλεγα ότι η Βίκυ είναι το GNTM, αλλά καταλαβαίνω την αποχώρησή της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκουλός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.