Τη γνώμη του Νίκου Μουτσινά για το ερωτικό της πρόβλημα θέλησε να μάθει η «κολλητούλα» γι’ αυτό και έστειλε μήνυμα στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Όπως κάθε μεσημέρι, ο Νίκος Μουτσινάς διάβαζε τα μηνύματα των τηλεθεατών που αντιμετωπίζουν ερωτικά προβλήματα.

Σε ένα όμως στάθηκε λίγο περισσότερο…

«Μούτσιιιι αχ μούτσιιι τι έπαθα. Φιλιά σ’ όλη την τέλεια παρέα. Μούτσι αρχίσαμε να μιλάμε στην καραντίνα, τέλειο το προφίλ του, καλλιτεχνικές φωτογραφίες, μιλούσαμε 24ωρα ολόκληρα. Ε κάπου άρχισε να χοντραίνει το πράγμα κι αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες και όλα τέλεια. Κι επιτέλους κάνουμε τεστ και οι δυο το προηγούμενο Σάββατο και λέμε να βρεθούμε. Έρχεται, κούκλος και από κοντά και πάνω που πάει να γίνει η πράξη… Απογοήτευση Μούτσιιι ντρέπομαι αλλά αλήθεια, δεν ήξερα τι να κάνω. Προσπαθούσα να μην γελάσω, σκεφτόμουν ότι δεν γίνεται να συνευρεθούμε και έστειλα μήνυμα στις φίλες μου να αρχίσουν να με παίρνουν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε να φύγω. Από τότε με παίρνει και μου στέλνει και δεν απαντάω. Βοήθειαααα» έγραφε το μήνυμα της «κολλητούλας» στον Νίκο Μουτσινά.

Η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην «κολλητούλα» και τον παρουσιαστή ξεκίνησε.

«Αχχχχ Μούτσιιιι τι έπαθα! Που ξεκίνησα για Ανάσταση και έκανα Μεγάλη Παρασκευήηηη» είπε η «κολλητούλα» και ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να κρατήσει τα γέλια του.

Ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά σοκαρίστηκε με την… άνεση της «κολλητούλας» να περιγράφει τα όσα της συνέβησαν στις ιδιαίτερες στιγμές της.

Βέβαια, όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα που έστησε η Δανάη Μπάρκα στον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά ο οποίος την… έφαγε για τα καλά.

«Μωρή δεν φοβάσαι που ξέρω που μένεις; Ολόμουρλη!» της είπε όταν η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε την ταυτότητα της.