Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1, «Καφέ της Χαράς» είδαμε πως: Ο Περίανδρος θα αρραβωνιαστεί τη Ρόδη, προκαλώντας την οργή της Χαράς που εξοργίζεται, κυρίως, γιατί εκείνος εκμεταλλεύεται την αφέλεια της Ρόδης.

Ο Περίανδρος προσπαθεί να μείνει μυστικός και λευκός ο αρραβώνας, επικαλούμενος την Ηθική, αλλά η Ρόδη δεν έχει τέτοιους ενδοιασμούς.

Η Χαρά για να τον εκθέσει οργανώνει έναν λαμπρό αρραβώνα στο Καφέ. Η Σταυρούλα από ευθιξία, παρ’ ότι έχει καλυφθεί το έλλειμμα από την προίκα που πήρε ο αδελφός της, θα παραιτηθεί από Δήμαρχος. Τη θέση της θα πάρει ο Θόδωρος, ενώ ο Φατσέας έχει αποδεχθεί πλέον την Άντζυ γιατί του μοιάζει και… στις κομπίνες. Ο μόνος που δε θέλει να την ξέρει είναι ο Όθωνας.

Τι θα δούμε όμως απόψε στο «Καφέ της Χαράς» στις 21:00;

Ο Περίανδρος δεν αντέχει ούτε την περιφρόνηση της Χαράς, αλλά ούτε και την πίεση της Ρόδης. Θα ακυρώσει τη συμφωνία για την προίκα της Ρόδης και θα διαλύσει τον αρραβώνα τους.

Παράλληλα, η φιλία του Μάνου με τον Διονύση θα κλονιστεί όταν ο πατέρας του τελευταίου αποκαλύπτει ότι ο γιος του είχε κάνει έρωτα με την Αρετή. Εκείνη αντεπιτίθεται, υποστηρίζοντας ότι ο Διονύσης την βίασε. Οι δύο φίλοι έρχονται στα χέρια και ο Περίανδρος απολύει τον Διονύση από επιστάτη.

  • Στον ρόλο της Ρόδης η Ευτυχία Φαναριώτη
  • Στον ρόλο της Άντζυς η Όλγα Σκιαδαρέση