Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προς το τέλος της δεύτερης σεζόν και όλα δείχνουν πως από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα γίνουν δραματικά. Μια μικρή γεύση αυτής της αλλαγής έδωσε μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπά Γρηγόρης του Διαφανίου, ο οποίος τόνισε πως δεν… προβλέπεται, προς το παρόν, άλλος γάμος, προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως είναι καιρός να επιστρέψουμε στις… κηδείες.

«Ακόμα δεν έχω συζητήσει για την επόμενη σεζόν, περιμένω να τα πούμε κάποια στιγμή με την παραγωγή, που τώρα έχει αρχίσει και συζητάει με τους συναδέλφους, οπότε… υπομονή! Πρέπει να βγουν κάποια μυστικά του χωριού στη φόρα και κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουν αυτοί που έχουν κάνει τα εγκλήματα. Για γάμο δεν έχω κάτι κατά νου, δεν νομίζω, αλλά επειδή έχουμε κάνει πάρα πολλούς γάμους είναι καιρός να επιστρέψουμε στο αγαπημένο Διαφάνι που ξέρουμε όλοι, στις κηδείες», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Κωστής Σαββιδάκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο παπά Γρηγόρης θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί οι αδερφές και να τα ξαναβρούν με τον Νικηφόρο. Υπάρχουν, επίσης, “παραθυράκια” για να είναι ξανά μαζί ο Κωνσταντής με τη Δρόσω. Η Πηνελόπη δεν μπορεί να είναι με τον Μελέτη. Η παρέα στο καφενείο δεν ξέρω αν θα μείνει η ίδια. Εκτός από τον Γιώργο Σουξέ, οι άλλοι δεν έχουμε συζητήσει για την επόμενη χρονιά».