Μια φαινομενικά αθώα συζήτηση περί… μεγέθους έκανε τον Σάκη και την Μαριαλένα να νιώσουν αμήχανα. «Δράστης» ο Τριαντάφυλλος που μαζί με τον Αλέξη Παππα τους έφεραν σε εξαιρετικά άβολη θέση.

«Ρώτησα την Μαριαλένα πόση είναι η αγάπη του Σάκη για αυτήν» είπε  ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑϊ. «Είναι τόση; Είναι τόση; Είναι τόση; Είναι τόση; Πόση είναι; Είναι μεγάλη;».

Όταν αυτή η απορία εκφράστηκε στο πρώην ζευγάρι, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να σιγοντάρει με τρόπο τον καλό του φίλο, μαντεύοντας το μέγεθος της… αγάπης με τα χέρια του.

«Η αμηχανία τόσο του Σάκη Κατσούλη όσο κυρίως της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, εκείνη την ώρα, ήταν φανερή. «Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Πορευόμαστε μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης. Δεν ξέρω τι θέλει να πει ο Ντάφυ με τον Παππά… Είναι, έτσι, δικά τους… Αυτό έχω να πω εγώ» είπε η Μαριαλένα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.