Το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο του James Bond είναι ένα θέμα που έχει σηκώσει πολλές συζητήσεις, προβλέψεις και αναλύσεις τα τελευταία χρόνια.

Κάποιοι θα αναφέρουν τον Idris Elba ως τον ιδανικό, άλλοι τον Tom Hardy, και μερικοί τον Regé-Jean Page, που είναι ανάμεσα στα φαβορί. Ένα όνομα που έχει ακουστεί επίσης είναι αυτό του πρωταγωνιστή του Outlander, Sam Heughan.

Μιλώντας στο Esquire για τη νέα του ταινία, SAS: Red Notice, ο Σκωτσέζος ηθοποιός έφερε το παράδειγμα του James Bond σε μία-άσχετη με το ρόλο-ερώτηση και φυσικά δεν θα μπορούσε η κουβέντα να μην πάει στο θέμα αυτό όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr.

«Νομίζω πως κανένας ηθοποιός δεν θα έλεγε ποτέ πως δεν ενδιαφέρεται για το ρόλο. Φυσικά και θα ενδιαφέρονταν. Βέβαια, (αναφερόμενος στον ίδιο) όλα είναι φήμες και μερικές φορές σκέφτεσαι, “πρέπει να μιλάω γι’ αυτό;” Διότι δεν θες να το γρουσουζέψεις. Όμως σίγουρα, πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και θα ήταν συναρπαστικό να τον μελετήσεις και να τον ενσαρκώσεις» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Heughan, μάλιστα, είχε αποκαλύψει παλαιότερα πως είχε περάσει από δοκιμαστικό για τον Bond και για την ταινία Casino Royale, την πρώτη ταινία με τον Craig στο ρόλο. Εντέλει, οι παραγωγοί προτίμησαν τον Βρετανό και τα πράγματα πήραν την πορεία τους.