Το σούπερ θέαμα συνεχίζεται στον ΟΤΕ TV ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού. Στα αθλητικά, ξεχωρίζουν η διεθνής φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο και οι 3 φιλικοί αγώνες από την προετοιμασία της ΑΕΚ που θα μεταδοθούν στα κανάλια OTE SPORT.

Στο μπάσκετ, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών, ενώ στα μηχανοκίνητα η προσοχή στρέφεται στο Γκραν Πρι του Moto GP στην Ιντιανάπολις. Στο τένις, ξεχωρίζει ο τελικός του τουρνουά ATP World Tour Masters 1000 στο Τορόντο την Κυριακή 10 Αυγούστου.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του πρωτότυπου και ανατρεπτικού The Lego Movie από τους δημιουργούς του «Βρέχει Κεφτέδες» στο OTE Cinema On Demand και, στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA, η προβολή του sci-fi θρίλερ Επαφή Τέταρτου Τύπου με την Μίλα Γιόβοβιτς, η κωμωδία Μπέιμπι Σίτερ για Κλάματα με τον Τζόνα Χιλ, αλλά και τα κορυφαία Ακρωτήρι του Φόβου και Casino του Μάρτιν Σκορσέζε, στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στα 90’s.

Οι φίλοι των σειρών μπορούν να απολαύσουν στο OTE CINEMA 1HD τη συνέχεια των πολεμικών σειρών The Pacific και Band of Brothers από τους Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς, τη νέα κωμική σειρά Back in the Game στο κανάλι FOX Life, ενώ δεν πρέπει να χάσουν το φινάλε του 2ου κύκλου του εξαιρετικού Hell on Wheels στο Sundance Channel, που προβάλλεται μόνο στον ΟΤΕ TV.