Οι συνεχείς και καθηλωτικές εξελίξεις είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της δραματικής σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Τέτοιες εξελίξεις θα παρακολουθήσουν και οι τηλεθεατές την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη φορά, ο Τάκης αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι όμως πριν το κάνει θα «χτυπήσει» άλλη μια φορά τη Δρόσω.

Ο Τάκης προκειμένου να κάνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κακό στη Δρόσω, σύμφωνα με «το Πρωινό» του Ant1 θα πετάξει σε όλο το χωριό φυλλάδια τα οποία αποκαλύπτουν τη δουλειά που έκανε εκείνη στην Τρούμπα.

Την ίδια στιγμή η Δρόσω πίστευε πως θα πάνε όλα καλά στην σχέση της με τον Κωνσταντή. Όμως η κίνηση αυτή του Τάκη θα ανατρέψει ξανά τα δεδομένα. Το ζευγάρι θα περάσει μεγάλη κρίση και θα χωρίσουν εκ νέου.

Η σχέση τους έχει γίνει γνωστή στο χωριό και οι αντιδράσεις τόσο από την οικογένεια Σεβαστού όσο και από τις αδερφές Σταμίρη είναι μεγάλες. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει τη δική του κίνηση προκειμένου να κερδίσει την αγαπημένη του και ζητά από τη Δρόσω να παντρευτούν και να κάνουν παιδί.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί η εκκλησία τότε δεν επέτρεπε δύο αδελφοί να παντρευτούν δύο αδελφές. Αυτό φέρνει την Δρόσω σε πολύ δύσκολη θέση, όμως δίνει μία ακόμα ευκαιρία στον Κωσνταντή. Του λέει πως κι εκείνη θέλει να είναι μαζί του, αλλά θα παραμείνουν ζευγάρι χωρίς να προχωρήσουν σε κάποια περαιτέρω κίνηση.