Είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό από τη δημοφιλή πλατφόρμα ότι στις αρχές του 2021 θα κάνει πρεμιέρα η σειρά: «Fate: The Winx Saga» και μερικοί από εμάς περιμέναμε με κάποια μικρή ανυπομονησία να πάρουμε μια γεύση από τα παιδικά μας χρόνια.

Πρόκειται, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr για μια σειρά που μεταφέρει σε Live -action τo animation «Winx Club» του Nickelodeon (2004). Πιο σκοτεινό, με περισσότερη δράση και για μεγαλύτερα πια παιδιά , η νέα σειρά αυτή ήρθε και μαζί της έφερε το πρώτο binge watching της χρονιάς.

Για την κριτική αυτής της σειράς θα χωρίσω τις κατηγορίες κοινού σε 2. Σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα από το animated Winx Club και σε αυτούς που γνωρίζουν καλά εκείνο τον πολύχρωμο κόσμο του!

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία λοιπόν , έχεις την ευκαιρία να δεις μια σειρά φαντασίας και δράσης , με μυστήριο και γρήγορη πλοκή η οποία ωστόσο θα σου αφήσει πολλά κενά και απορίες σχετικά με το που βρισκόμαστε, τι γίνεται και γιατί. Υπάρχει γρήγορη εισαγωγή πολλών σημαντικών χαρακτήρων και μόλις στα 2 τελευταία επεισόδια αρχίζει κανείς να κατανοεί τον κόσμο των Winx.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δεις και να ευχαριστηθείς τη σειρά αυτή. Ένας νέος μαγικός νεραϊδόσκοσμος ανοίγεται μπροστά σου.

Αν πάλι ανήκεις στη 2η κατηγορία , είμαι σίγουρη ότι τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμεικτα. Σίγουρα πολλά πράγματα δεν θυμίζουν σε τίποτα τον πολύχρωμο εκείνο κόσμο του Winx Club , αλλά οι ήδη πολλές πληροφορίες που βλέπεις σε βοηθούν αρκετά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν αν και κάποιες φορές έχουν κάπως διαφοροποιηθεί μερικές. Έτσι σίγουρα μπορείς να την απολαύσεις πιο άνετα.

Αρκετά καλές οι ερμηνείες των ηθοποιών και η ιστορία δείχνει να έχει μια ενδιαφέρουσα πλοκή με απρόσμενες εξελίξεις και μυστήριο για όλους.Ο κόσμος των νεράιδων παίρνει τώρα σάρκα και οστά , σκοτεινιάζει και αυτό έχει τη δική του ομορφιά αφού ως «μεγάλα παιδιά» πλέον το μυστήριο και η ίντριγκα είναι αυτά που μας διεγείρουν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποιο νέο για επερχόμενη 2η σεζόν , αλλά ελπίζουμε και ευχόμαστε να ανανεωθεί άμεσα , άλλωστε οι 8 σεζόν του Winx club που υπάρχουν προσφέρουν πολύ ωραίο υλικό για πολλά πολλά επεισόδια ακόμη.