Μέγα θέμα συζήτησης γύρω από το «Survivor» έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες σε ότι αφορά τις ψηφοφορίες που διεξάγονται και οι οποίες είναι αυτές που καθορίζουν ποιος είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης, άρα και ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε δημοφιλέστερη παίκτρια και «πέταξε» από το reality την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές τόσο στους κανονισμούς όσο και στην ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας θα αλλάξουν όλα.

«Αλλάζουν όλα στη ψηφοφορία. Έχετε υπομονή και θα δείτε πολύ μεγάλες αλλαγές. Επανέρχονται τα αγωνίσματα για την ατομική ασυλία. Οι υποψήφιοι θα προέρχονται μεν από την κάλπη, από τη διαδικασία που ξέρουμε ήδη, με τα αγωνίσματα ασυλίας και με το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, αλλά το δρόμο για την Αθήνα, το εισιτήριο θα το δίνει το τηλεοπτικό κοινό.

Γιατί θα αλλάξει και ο τρόπος ψηφοφορίας και δεν θα είναι με τους δημοφιλέστερους, αλλά το κοινό θα ορίσει ποιος θα φύγει. Όταν έρθει η ώρα, θα σας πω κι άλλα», είπε για το o Βασίλης Γρηγορόπουλος.