Ο πυρετός ανεβαίνει όσο πλησιάζει η Δευτέρα όπου και θα λάβουν χώρα τα MAD Video Music Awards 2010 by Vodafone τα οποία θα πραγματοποιηθούν για 7η συνεχή χρονιά. Φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές αλλαγές και μια από αυτές είναι ο χώρος, αφού φέτος το γνωστό ραντεβού έχει δοθεί στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο και όχι στο Θέατρο Βράχων.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μιλώντας στην εκπομπή Κους Κους απεκάλυψε κάποιες εκ των εκπλήξεων. Τη βραδιά θα ανοίξει η Έλενα Παπαρίζου η οποία θα τραγουδήσει μαζί με τους Onirama. Τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και η Δέσποινα Βανδή θα ερμηνεύσουν ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι τους, ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο των θαυμαστών τους.

Η Τάμτα έχει ετοιμάσει ένα ανατρεπτικό ντουέτο-διασκευή. Δύο από τα συγκροτήματα που θα δώσουν το «παρών» στην απονομή είναι οι Stavento και οι Sunrise Avenue. Οι πρώτοι θα τραγουδήσουν με τη συμμετοχή ενός προσώπου-έκπληξη που δεν ανήκει στο μουσικό χώρο. Όσο για τους δεύτερους, θα βρεθούν εκεί για να απονείμουν ένα βραβείο και αμέσως μετά θα πάνε στο στούντιο του «Greek Idol» για να εμφανιστούν live στη σκηνή του talent show.

Ιδιαίτερο ρόλο στην απονομή θα έχουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Λυδία Παπαϊωάννου. Παράλληλα με την παρουσίαση που έχει αναλάβει για άλλη μια χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς, η Λυδία και ο Δημήτρης θα σχολιάζουν με τον τρόπο τους όσα βλέπουν να συμβαίνουν στη σκηνή αλλά και στις κερκίδες.

Πηγή: Yupi.gr