Το «Survivor» επιστρέφει και το πρώτο όνομα το οποίο ακούστηκε πως θα αναλάβει χρέη παρουσιαστή ήταν αυτό του νικητή του πρώτου κύκλου, Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο «Ντάνος», το πρωί της Πέμπτης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και έβαλε τέλος στις φήμες αυτές ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παρουσιάσει το «Survivor».

Επίσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση ούτε για την παρουσίαση της «Φάρμας» ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα συμμετάσχει στο σήριαλ «Παρουσιάστε».

«Δεν με εκπροσωπεί κανένας μάνατζερ. Οι άνθρωποι που είπαν κάτι τέτοιο γνωρίζουν πολύ καλά γιατί έχουν αιτηθεί να κάνουμε συνέντευξη και ξέρουν ότι μιλάνε απευθείας μαζί μου.

Η συζήτηση για το Survivor δεν προχώρησε, οπότε δεν έγινε και κάποιο ραντεβού. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα γίνει το πρότζεκτ, αλλά δεν θα γίνει σε συνεργασία με εμένα. Δεν έχει να κάνει με τη συμπαρουσίαση συγκεκριμένα, θεωρώ ότι είναι καινούργιο πράγμα για μένα και θα το έκανα μόνο στην περίπτωση που αφορούσε ένα πρότζεκτ το οποίο αισθανθώ ότι μπορώ να το υποστηρίξω.

Όχι, δεν μου έγινε πρόταση για το “Παρουσιάστε”, αλλά έχω μια γενική συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Ούτε για τη Φάρμα μου έχει γίνει πρόταση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

TAGS