Καταιγιστικές εξελίξεις, συνεχείς ανατροπές και μυστικά που έρχονται στο φως αλλάζοντας κάθε φορά τις ισορροπίες είναι τα βασικά στοιχεία που έχουν κάνει τις Άγριες Μέλισσες να ξεχωρίζουν και να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό. Και με αυτή τη συνταγή θα συνεχιστούν και τα επόμενα επεισόδια.

Και αν νομίζετε πως έχουν αποκαλυφθεί όλα τα ένοχα μυστικά στη σειρά του ΑΝΤ1, θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Γιατί εκτός από τα προφανή, υπάρχουν και κάποια άλλα κρυμμένα και μάλιστα θανάσιμα που αργά ή γρήγορα έρχονται στο φως.

Κι ένα από αυτά, όπως αποκάλυψαν στο Πρωινό, έχει να κάνει με τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη, τον πατέρα των κοριτσιών. Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο Αλέξης Μίχας, στα επόμενα επεισόδια ο Μάνος Βόσκαρης μετακομίζει μόνιμα στο Διαφάνι και αναλαμβάνει διοικητής της Χωροφυλακής, παίρνοντας τη θέση του Προύσαλη.

Αυτό προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο χωριό, το οποίο εναντιώνεται σε αυτή την επιλογή. Ο Βόσκαρης μάλιστα, θα κάνει μια προκλητική εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου που διοργανώνει ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος με τον Προύσαλη κάνουν τα πάντα για να τον απομακρύνουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν.

Κάπου εκεί θα έρθει και μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες που έχει να κάνει με την Ελένη. Μια ανίερη συμμαχία. Ο Δούκας συναντιέται με τον Μάνο, σε μια προσπάθεια να λύσουν τις διαφορές του παρελθόντος αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Βόσκαρης προτείνει στον Σεβαστό να βλάψουν την Ελένη, εκείνος όμως εμφανίζεται διστακτικός. Τότε, εκείνος τον εκβιάζει με ένα θανάσιμο μυστικό.

Ο Σέργιος είχε εξομολογηθεί στον Μάνο πως δηλητηρίασαν τον πατέρα των τριών αδελφών, τον Γιώργη Σταμίρη – για να πάρουν τα χωράφια.