Την είσοδο του στον χώρο του Τύπου ετοιμάζεται να κάνει ο παρουσιαστής του «Just 2US» και ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης καθώς επιθυμεί να εντάξει στο portfolio της εταιρείας του τον τίτλο ενός περιοδικού.

Το ενδιαφέρον του κ. Κοκλώνη (ο οποίος το τελευταίο διάστημα, επεκτείνει και τις παραγωγές τους εκτός Open, καθώς έχει αναλάβει εκπομπές και στο Mega) έχει τραβήξει το εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό «ΟΚ!» το οποίο ανήκει στη «ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» του Ομίλου Antenna.

Οι δύο πλευρές έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες συζητήσεις τους ώστε το περιοδικό να αλλάξει ιδιοκτήτη. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αν και οι συζητήσεις ανάμεσα στον κ. Κοκλώνη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των εταιρειών της «ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ», Φάνη Ταμπάκη, ο οποίος έχει αναλάβει εξολοκλήρου τις εξελίξεις για την αγοραπωλησία του περιοδικού, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν προχωρημένες, οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει.

Το τελευταίο διάστημα, το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού έχει στραφεί στον ηλεκτρονικό τύπο, γεγονός που ενδεχομένως να επιτρέψει στην εταιρεία «ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» να αποχωριστεί έναν από τους τίτλους της και να συνεχίζει να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα ηλεκτρονικά της μέσα, εφόσον όμως η προσφορά του κ. Κοκλώνη είναι συμφέρουσα και για τις δυο πλευρές.