Τον «Κωνσταντίνο Καβάφη» έπρεπε να περιγράφουν οι παίκτες στο «Ρουκ Ζουκ» ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν μέσα στο πλαίσιο των γνώσεων τους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζέτα Μακρυπούλια δεν άντεξε τον πειρασμό και τρολάρισε τους παίκτες.

«Θα σε πάω στον Κωνσταντίνο Καβάφη» ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια στον παίκτη. «Τραγουδιστής;» ρώτησε ο παίκτης.

«Εννοείται, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τραγουδάνε» απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια προκαλώντας την αντίδραση του παίκτη. «Έχω πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν τραγούδαγε κανένας Καβάφης» ανέφερε ο παίκτης.

«Μήπως είχε κάτι εκείνη τη μέρα και δεν ήταν» συνέχισε η Ζέτα Μακρυπούλια. «Δεύτερο όνομα;» ξαναρώτησε ο παίκτης. «Ε ναι, δεύτερο. Ο Αργυρός είναι το πρώτο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον παίκτη, διάβασε κάποιους στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη. Και κάπου εκεί ήρθε ακόμα μια ατάκα από τον παίκτη: «Άρα δεν είναι τραγουδιστής, είναι στιχουργός».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά να μην μπορεί να συγκρατήσει την έκπληξη του για τα όσα άκουγε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.