Από τα ξημερώματα του Σαββάτου η Ελλάδα μπαίνει σε lockdown ισχύος τριών εβδομάδων με στόχο να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού. Οι πλατφόρμες και οι σταθμοί αναπροσαρμόζουν τα προγράμματα τους και το περιεχόμενο τους ώστε να κρατήσουν συντροφιά στο κοινό το οποίο θα μείνει περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι και θα αναζητήσει τρόπους να γεμίσει τις ώρες τους.

Σε μια τέτοια κίνηση προχώρησε και το ERTFLIX το οποίο «φορτώθηκε» με 30 νέες ταινίες. Περιπέτειες, κωμωδίες, θρίλερ, μουσικές αλλά και ρομαντικές ταινίες προστέθηκαν στην πλατφόρμα ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ, έχει δημιουργηθεί και νέα κατηγορία ταινιών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μπορεί το εμβόλιο στον Covid-19 να μην έχει ακόμη βρεθεί, αλλά το ERTFLIX υπόσχεται να γίνει το καλύτερο αντίδοτο στον ιό ώστε να περάσουν όσο πιο ευχάριστα γίνεται οι μέρες του lockdown. Από σήμερα εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με 30 νέες ταινίες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, με στόχο να γίνει η πιο αγαπημένη συνήθεια για ακόμη περισσότερους από τους 200.000 φανατικούς φίλους του που ήδη μπαίνουν καθημερινά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Οι 30 νέοι τίτλοι περιλαμβάνουν blockbuster από το Χόλυγουντ, ταινίες από ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματόγραφο, αλλά και βραβευμένες ευρωπαϊκές, όπως και εξαιρετικές βιογραφίες. Όσο για τους ηθοποιούς, ένα λαμπρό καστ θα παρελάσει μπροστά σας. Από τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Κόλιν Φάρελ έως τον Μέλ Γκίμπσον. Και από τη Νίκολ Κίντμαν έως τη Γκούινεθ Πάλτροου και τη Λίλι Τόμλιν.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στο πλαίσιο της ανανέωσης του περιεχομένου του ERTFLIX δημιουργείται από σήμερα μια νέα κατηγορία με τον τίτλο ΝΕΑΝΙΚΕΣ που οι πιστοί της πλατφόρμας μπορούν να βρουν teen ταινίες, αλλά και μουσικά ντοκιμαντέρ».