Νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστές της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο.

Το πρώην ζευγάρι του «Just 2Us» φαίνεται πως δεν είχε την πλέον αρμονική συνεργασία κατά την συμμετοχή του στο show.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο πως της έκανε bullying και πως πήγε να τη χτυπήσει.

Το πρωί της Τρίτης, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» και έδωσε την απάντηση του.

Μετά την συνέντευξη του Τριαντάφυλλου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προχώρησε σε μια σειρά από Instastories.

Αναλυτικά, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» απευθύνθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», τονίζοντας πως ο Τριαντάφυλλος δεν την χτύπησε αλλά πήγε να τη χτυπήσει.

«Αγαπητή Κατερίνα Καινούργιου και αξιοσέβαστο πάνελ του Ευτυχείτε, ουδέποτε ανέφερα πως ο κύριος Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με χτύπησε. Εννοείται πως αν με είχε χτυπήσει δεν θα ήμουν κουτή να συνεχίσω μαζί του στο show. Για ποιον λόγο λοιπόν ειπώθηκε σήμερα πως δεν με έδειρε ποτέ και πως αν με είχε δείρει θα είχε μαθευτεί. Σας αναρτώ ξανά τις δηλώσεις μου», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ανήρτησε ξανά τα βίντεο που ανέφερε το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατανοώ πως είναι πατέρας. Πως έχει πικρία μέσα του. Βγήκε σήμερα και παραπληροφόρησε το κοινό του. Κ 1 δημόσια συγγνώμη Κατερίνα Καινούργιου. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας από τον Κύριο Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου».

Ακόμα, η ίδια ήθελε να διευκρινίσει και όλα όσα συνέβησαν με την παραγωγή του «My Style Rocks» μετά την οικειοθελή αποχώρησή της.

«Υπήρξε και αναφορά για το περιστατικό με το αυτοκίνητό μου. Ουδέποτε έχω αναφέρει ότι μου έκοψαν τα φρένα. Απομάκρυναν τα κλειδιά και νέκρωσε το αμάξι μου, Υπάρχει αναφορά καταγεγραμμένη στην Ελλάς γιατί ήρθε η τροχαία τότε, η οποία έφερε και τα κλειδιά. Ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας Ευτυχείτε και Κατερίνα Καινούργιου και την αποκατάσταση των λεγομένων μου», έγραψε ενώ σε άλλο story της διευκρίνισε ότι έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο.