Για 8 ολόκληρα χρόνια κρατούν συντροφιά και μάλιστα καλή – αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν κάθε φορά – στο τηλεοπτικό κοινό. Και γιορτάζουν τα 500 επεισόδια. Ο λόγος για τη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Το πρωί της Τρίτης, μίλησαν στο «Happy day, η Κλέλια Ρένεση και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τα 500 επεισόδια Μουρμούρα, ενώ μοιράστηκαν στιγμές από την καθημερινότητα του «Κυρ-Ηλία» και της «κυρά Καίτης».

Επίσης, εξήγησαν πώς αισθάνονται που είναι κομμάτι αυτής της επιτυχίας, εκμυστηρεύτηκαν ότι εξαιτίας του κοινού που τους κρατούν συντροφιά υπάρχουν 8 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση ενώ ευχήθηκαν η Μουρμούρα να συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια!

Ακόμα, μίλησαν για την συνεργασία τους, την αστείρευτη έμπνευση των σεναριογράφων και αποκάλυψαν τι γίνεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Με τον Βλαδίμηρο είχαμε μια σύμπνοια και ήξερα ότι θα είχαμε μια καλή συνεργασία… είχε γερά θεμέλια η περσόνα που φτιάχτηκε… νιώθω ευλογημένη που την ενσαρκώνω εγώ… στο δρόμο μου λένε όλοι να πω: Κυρ Ηλία… ξενερώνουν όταν μιλάω κανονικά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κλέλια Ρένεση.

«Αν καταγράφαμε όσα γίνονται στα γυρίσματα, θα μπορούσαμε να είχαμε γράψει μια νέα σειρά», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σειρά του.

Για να προσθέσει: «Θαυμάζω την Κλέλια για την προφορά, δεν είναι εύκολο».