Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή του Open, «Γράμμα για σένα» το βράδυ της Πέμπτης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στη νέα της «στέγη».

Φανερά χαρούμενη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μπήκε στο καινούργιο της πλατό και ανέφερε: «Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε και πόσο συγκινημένοι που είμαστε πάλι μαζί. Θέλω να εκδηλώσω την αγάπη μου για τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου όλοι, την χαρά μου για την μεγάλη αγκαλιά του Open που με δέχθηκε εδώ να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει σαν να μην πέρασε μια μέρα. Συνεχίζουμε από εκεί που τα αφήσαμε όλα.

Όλα τα άλλα είναι όπως τα ξέρετε, όλοι οι συνεργάτες είναι οι ίδιοι όπως τους ξέρατε. Η ίδια δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα, ο ίδιος σκηνοθέτης, ο ίδιος παραγωγός. Ακόμα και το μακιγιάζ είναι το ίδιο. Είμαστε όλοι μαζί στην καινούρια μας στέγη, στην καινούρια μας οικογένεια του Open και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Γιατί τα συναισθήματα δεν έχουν περιτύλιγμα, αν μπαίνουν σε πακέτο ή γράμμα. Σημασία έχουν τα συναισθήματα. Εμείς αυτό ξέρουμε να κάνουμε, να μεταφέρουμε τα συναισθήματα σε εσάς στο σπίτι και να τα ζούμε, να τα μοιραζόμαστε μαζί. Ότι μοιράζεσαι με το κοινό πολλαπλασιάζεται».

Η παραγωγή όμως είχε προετοιμάσει και μια έκπληξη για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία έφερε δάκρυα συγκίνησης στα μάτια της παρουσιάστριας.

Ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλούσε, άνθρωπος της παραγωγής μπήκε στο πλατό της παρέδωσε μια ανθοδέσμη και ένα γράμμα από την δοίκηση του σταθμού ενώ οι συνεργάτες της της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο με ευχές για καλή επιτυχία όπου ανάμεσα στα πρόσωπα που ευχήθηκαν στην παρουσιάστρια για το νέο της αυτό βήμα ήταν ένας από τους γιους της, η μητέρα της, ο Κώστας Καραφώτης και ο Τάκης Ζαχαράτος.