Οι ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες» είναι συνεχείς και καθηλώνουν τους τηλεθεατές. Νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στην σειρά του Ant1, παλιοί χαρακτήρες ολοκληρώνουν τον κύκλο τους και αποχωρούν και όλοι μαζί βοηθούν στην εξέλιξη της σειράς.

Το «Διαφάνι» έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και συνεχίζει να προκαλεί κύμα συζητήσεων.

Ωστόσο, εκτός από τις νέες προσθήκες στο καστ των «Άγριων Μελισσών» στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να υπάρξει και μια επιστροφή από τα παλιά η οποία όμως δεν θα είναι για… καλό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» το πρωί της Τετάρτης, θα εμφανιστεί ξανά στη σειρά ο «Αλέξανδρος Βασταρδής», ο γυναικολόγος στον οποίο είχε απευθυνθεί η «Θεοδοσία» προκειμένου να δει γιατί δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Οι δυο τους όμως ήρθαν κοντά καθώς ο γιατρός ερωτεύθηκε την πελάτισσα του και ήταν αποφασισμένος να ζήσει μαζί της και προσπαθούσε να την πείσει να αφήσει τον «Λάμπρο».

Ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης ο οποίος υποδύεται τον «Αλέξανδρο Βασταρδή» πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στα επόμενα επεισόδια ωστόσο ο λόγος που θα κάνει την εμφάνιση του δεν θα είναι για καλό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Star Channel.