Με νέο επεισόδιο επέτρεψε το βράδυ της Τετάρτης το Bachelor. Και η αλήθεια είναι πως το μενού τα είχε όλα: έρωτα, συγκίνηση, πάθος, διεκδίκηση, εξομολογήσεις, ανατροπές, ζήλεια, ίντριγκα και βεβαίως μπόλικο ρομαντισμό.

Ο Παναγιώτης έπαιξε με τις κοπέλες ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να δει με ποια ταιριάζει περισσότερο και νικήτρια αναδείχθηκε η Αναστασία, με την οποία απόλαυσαν αργότερα ένα ρομαντικό δείπνο. Και ήρθαν κοντά, πολύ κοντά.

Μάλιστα, της έδωσε το τριαντάφυλλο και όπως εξήγησε, ο λόγος ήταν η κίνησή της να πάει μπροστά α του και να τον αγκαλιάσει.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης κάλεσε σε ραντεβού τη Μαγδαληνή – προς έκπληξη όλων των υπόλοιπων γυναικών – και πήγαν για ιππασία και πικ νικ σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Εκεί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύτηκε την προσωπική της ιστορία και ο Παναγιώτης σάστισε.

Δεν ένιωσε ότι βρήκε την κατάλληλη στιγμή να της δώσει το τριαντάφυλλο, αφού το ραντεβού τους ήταν αρκετά συναισθηματικά φορτισμένο. Αλλά λίγες ώρες αργότερα της προσέφερε το τριαντάφυλλό του, μπροστά σε όλα τα κορίτσια στη βίλα του Bachelor.

H Aντζελίνα από την άλλη, διεκδικεί σθεναρά τον Παναγιώτη, κυρίως δημιουργώντας αντιπαλότητες στο σπίτι χάρη στην εκρηκτική της προσωπικότητα. Ένας μεγάλος καβγάς ξεσπάει ανάμεσα σ’ εκείνη και την Εριέττα, ο οποίος δεν δείχνει να έχει τελειωμό.