Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χθες, Τρίτη, είχε τα γενέθλιά της και όπως ήταν αναμενόμενο ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram πήρε «φωτιά».

Το πρωί της Τετάρτης, το πάνελ της εκπομπής «Pop Up» σχολίασε τα όσα δημοσίευσε η παρουσιάστρια και στάθηκαν ιδιαίτερα στη φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα την οποία διακοσμούσε ένα στέμμα ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια για τον χαρακτηρισμό «Queen Dina».

Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η κορώνα δεν τρώγεται, φοριέται. Της εύχομαι να τα εκατοστήσει και θα πω ότι για εμένα -όχι βέβαια εμφανισιακά- είναι η Λερναία Ύδρα της τηλεόρασης. Δηλαδή ως χαρακτήρας της κόβεις ένα κεφάλι, της κόβεις την εκπομπή, η ίδια επιστρέφει με διπλό. Είναι πάντα στην επικαιρότητα για κάποιο λόγο, θέλει να την βλέπει ο κόσμος. Το Queen Dina το έχει κρατήσει από το Survivor και λειτουργεί ως trend πολύ καλά στο Instagram».

Τότε, η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε: «Βέβαια το στέμμα μπορείς να το φοράς, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση σε αυτό αλλά όχι μόνος. Να στο φορά ο κόσμος».