Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Δευτέρας. Η Δανάη Μπάρκα υποδέχθηκε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της στη νέα της τηλεοπτική στέγη.

Την μαγειρική στήλη της εκπομπής έχει αναλάβει ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά, βγήκε για πρώτη φορά μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και αφού μαγείρεψε τη πρώτη του συνταγή στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα μίλησε στο newsbeast.gr και εξομολογήθηκε γιατί είπε «ναι» στην συγκεκριμένη πρόταση.

– Πρεμιέρα σήμερα, πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες αλλά χωρίς καθόλου άγχος. Έτσι φάνηκε τουλάχιστον…

Έτσι φάνηκε, η πραγματικότητα όμως ήταν τελείως διαφορετική. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετό άγχος. Δεν δυσκολεύτηκα όμως ιδιαίτερα. Νιώθω πάρα πολύ άνετα με την ομάδα και γενικότερα με όλα τα παιδιά που δουλεύουμε όλες αυτές τις ημέρες. Σαφέστατα κάθε τι καινούργιο, σου προκαλεί την πρώτη φορά άγχος. Είναι το άγνωστο, όμως η χαρά μου είναι απερίγραπτη.

– Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε «ναι» στην συγκεκριμένη πρόταση και να βγείτε για πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες;

Για εμένα όλο αυτό το εγχείρημα αποτελεί εξέλιξη για αυτό με το οποίο ασχολούμαι, τη μαγειρική. Δεν είχα ποτέ ξανά τηλεοπτική εμπειρία, αρά είναι κάτι πολύ σημαντικό. Επίσης, καθοριστικό ρόλο στο να πω το ναι έπαιξε η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είμαστε μία ομάδα με θετική διάθεση και πολλή όρεξη για αυτό που κάνουμε.

Σοφία Πελεκάνου