Τέσσερις ακόμη ταινίες θα προβληθούν το Μάρτιο από το Novacinema 4 και την κινηματογραφική ζώνη «Happy Birthday», που είναι αφιερωμένη σε αγαπημένους ηθοποιούς που έχουν γενέθλια. Αυτό το μήνα γιορτάζουν ο Άαρον Έκχαρτ και η Ρις Γουίδερσπουν και το Novacinema 4 προβάλλει χαρακτηριστικές ταινίες από την καριέρα τους, στις 15 και 22 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Στις 15/3, ο Άαρον Έκχαρτ υποδύεται τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος πέφτει θύμα απαγωγής στην τολμηρή περιπέτεια «O Όλυμπος Έπεσε» (21:00), που χαρίζει καταιγιστική δράση και εντυπωσιακά οπτικά εφέ. Στις 23:05, ο διάσημος ηθοποιός ταξιδεύει στο Βέλγιο και γίνεται «Ο Κυνηγημένος» Αμερικανός μετανάστης, πρωταγωνιστώντας σε μία συνωμοσιολογική περιπέτεια που αποκαλύπτει ένοχα μυστικά.

Στις 22/3, η Ρις Γουίδερσπουν πρωταγωνιστεί στην ταινία «Walk the Line» (21:00), που είναι βασισμένη στη ζωή του τραγουδιστή Τζόνι Κας και στον έρωτα του για τη συνάδελφό του Τζουν Κάρτερ. Το αφιέρωμα στην βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό ολοκληρώνεται στις 23:20 με την τρυφερή περιπέτεια «Ένα Καλοκαίρι», που υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι μύησης στην καρδιά του Μισισιπή.