Όσοι συντονίστηκαν χθες με τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του Open, «The Booth» θα είδαν πως από την παρέα των κοριτσιών απουσίαζε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μάλιστα, στη θέση της ήταν ο Ετεοκλής Παύλου. Και η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός για τις επόμενες ημέρες θα απουσιάζει από την εκπομπή, μιας και κάνει χρήση της καλοκαιρινής της άδειας.

Η Αναστασοπούλου θέλησε να ταξιδέψει για λίγες ημέρες στο χωριό της και για να απολαύσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. μάλιστα, στο λογαριασμό της στο Instagram στις τελευταίες της αναρτήσεις αναφέρει πόσο της είχε λείψει να κάνει λίγες ημέρες διακοπές και δη στο χωριό της, απολαμβάνοντας την ηρεμία της.

Ωστόσο, της λείπει και η τηλεοπτική της παρέα. Και το μεσημέρι της Δευτέρας που η εκπομπή προβλήθηκε χωρίς εκείνη, έσπευσε με ανάρτηση της στο Instagram να τονίσει πως δεν της έχει τύχει ξανά να κάνει διακοπές και να της λείπει η δουλειά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εγώ τέτοια ώρα κατεβαίνω στο πλατό του @opentvthebooth και ετοιμάζομαι με τα κορίτσια μου για το πιο fun δίωρο της ημέρας μου. Να σας πω την αλήθεια δεν μου έχει ξανατύχει να πηγαίνω διακοπές και να μου λείπει η δουλειά μου… @crystallia__ @sofiakourtidou @sofia_moutidou έχω στρωθεί και περιμένω να σας δω! Σας αγαπώ!❤ #womensupportingwomen #girlgang #thebooth #lovemyjob #showgirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις