Αυλαία έριξε η πρωινή εκπομπή του «Alpha» την Παρασκευή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Να σας ευχαριστήσουμε για αυτό το πολύ όμορφο που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί το Happy Day δεν είμαστε μόνο εμείς, είμαστε εμείς σε συνδυασμό με εσάς, θέλουμε να είμαστε η παρέα σας. Να γελάμε, να λέμε σοβαρά πράγματα, να λέμε αστεία, αλλά να προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Η φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν εύκολη για κανέναν. Δεν λείψαμε ούτε μια μέρα, είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να είναι εδώ στην παρέα σας. Ήμασταν πιστοί στο ραντεβού για να σας ψυχαγωγήσουμε και να σας κάνουμε να ξεχαστείτε», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τον σταθμό όσο και τους συνεργάτες της ενώ αποχαιρέτησε και τη δημοσιογράφο, Μαρία Αντωνά, η οποία δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην εκπομπή.

«Μαράκι, μπορεί να μην είμαστε του χρόνου παρέα, αλλά η αγάπη και η συμπάθεια θα παραμείνουν και θα αντέξουν στο χρόνο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μαρία Αντώνα απάντησε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που βρέθηκα εδώ πέρα μαζί σας. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο σχολείο, ήταν μια βαθιά βουτιά… Ελπίζω να στάθηκα σωστά δίπλα σου και όπως έπρεπε».

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, η Μαρία Αντωνά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να πει το δικό της «αντίο» με μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει με τους συνεργάτες της εκπομπής.

«2 υπέροχα χρόνια γεμάτα αγωνία άγχος, τρέξιμο , πρωινό ξύπνημα χαρές και πολύ έντονα συναισθήματα .. Προσπάθησα για το καλύτερο έδωσα τον εαυτό μου και χαίρομαι που οι άνθρωποι της δουλειάς μου γίνανε φίλοι , φίλοι ζωής . Σας αγάπω πολύ όλους» έγραψε η Μαρία Αντωνά στη συνοδευτική λεζάντα.