Οι «Άγριες Μέλισσες» έφτασαν στο τέλος τους και το βράδυ της Πέμπτης προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του Ant1, το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σεζόν.

Ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους χαρακτήρες, ο τηλεοπτικός «Κλεομένης», κατά κόσμον, Θανάσης Κουρλαμπάς, το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» του Mega και έκανε τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς.

«Επιτυχία είναι ότι πάει καλά και έχει απήχηση στον κόσμο. Πάντα όμως το θέατρο είναι η αγάπη του ηθοποιού. Το θέατρο είναι το κατ’ εξοχήν πλαίσιο ενός ηθοποιού, γιατί εκεί μπορεί να δείξει όλη του τη γκάμα και είναι σε μια διαδικασία που είναι άμεση με τον θεατή» είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς απαντώντας στο τι είναι ευτυχία.

Αναφορικά με τις απαιτήσεις ενός καθημερινού σήριαλ, όπως είναι οι «Άγριες Μέλισσες» και την προετοιμασία που χρειάζεται, ο «Κλεομένης» έκανε λόγο για 10ωρα γυρίσματα και «αμείλικτους χρόνους». «Δεν είναι εύκολα. Δύσκολο το επάγγελμα. Όχι μόνο του ηθοποιού, αλλά και όλου του συνεργείου» είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κουρλαμπάς αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται ένας ρόλος αλλά και στην ανταπόκριση του κόσμου. «Όταν ασχολείσαι με έναν ρόλο, πρέπει να τον γνωρίζεις και να μπαίνεις μέσα σε αυτόν. Εάν ο ηθοποιός δεν αγαπήσει το ρόλο που θα κάνει, θα είναι δύσκολο να τον ερμηνεύσει. Δεν εννοώ να ταυτιστεί με το ρόλο, αλλά να τον καταλάβει» ανέφερε ο ηθοποιός.

Όσο για το γεγονός ότι έχει υποδυθεί αρκετούς «κακούς» ρόλους, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε: «Σε αρκετούς ρόλους έχω υποδυθεί τον κακό. Ωστόσο όταν καταθέτεις αλήθεια στη δουλειά σου και τη κάνεις με αγάπη αυτό εισπράττεται από τον κόσμο. Κι ας κάνεις τον πιο κακό και δύσκολο χαρακτήρα. Έχω εισπράξει πολύ αγάπη από τον κόσμο» και πρόσθεσε πως το χειροκρότημα του κόσμου είναι «τροφή» για τους ηθοποιούς.