Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και οι εκπομπές, η μια μετά την άλλη ρίχνουν αυλαία. Το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουλίου, η εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» του Star Channel έφτασε στο τέλος της και οι παρουσιαστές δεν έκρυψαν τη συγκίνηση τους για το τέλος του φετινού τηλεοπτικού ταξιδιού και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

«Πάμε να πούμε δυο πραγματάκια που είναι πολύ σημαντικά. Διάβασα κάτι το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Το έχει πει μια Αμερικανίδα αρθρογράφος και συγγραφέας και αυτό που λέει είναι το εξής: “Αυτό που έχεις γίνει είναι το τίμημα που πλήρωσες για να πάρεις αυτό που ήθελες”.

Εγώ συμφωνώ πάρα πολύ με αυτή την άποψη και κοιτώντας τα πρόσωπα όλων των συνεργατών όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ στο Star βλέπω πως αυτά που ήθελαν και είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα τους και ελπίζουμε να εκπροσωπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά τους είναι αγνά, είναι αγαστά, είναι αξιοπρεπή, είναι πολύτιμα, είναι δουλεμένα με πάρα πολύ πάθος, με πάρα πολύ όρεξη και με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Και γι’ αυτό, αυτό είναι που με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη.

Η επιτυχία όλου αυτού του εγχειρήματος οφείλεται σε σας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ανταποκριθήκατε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν έχουμε αρκετά λόγια να σας ευχαριστήσουμε αλλά θέλουμε να ξέρετε ότι για να μας βλέπετε έτσι εμάς κάθε πρωί, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν, γύρω στους 100 και θεωρούμε υποχρέωση μας, και χαρά μας και τιμή μας να αναφέρουμε τα ονόματα τους» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου με τη συγκίνηση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

Η τελευταία αυτή εκπομπή της πρωινής εκπομπής του Star ήταν λίγο διαφορετική καθώς οι συντελεστές της ετοίμασαν βίντεο και έδειξαν στους τηλεθεατές τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς και έκαναν αναφορά σε όλα όσα έζησαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα για τον Σεπτέμβριο.