Ευχές από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο site


MEDIA
13:37
30/06/2020
Ευχές από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr
3
loading

10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια ποιοτική και αποτελεσματική δημοκρατία. Μια δημοκρατία που θα βασίζεται στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση, στην πολυφωνία, στην ελεύθερη αλλά υπεύθυνη και τεκμηριωμένη άποψη. Ο Ιστότοπος newsbeast.gr από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του υπηρέτησε και προήγαγε αυτές τις αξίες. Διέκρινε την είδηση από τη θέση. Υπερασπίστηκε την αλήθεια και ανέδειξε τη διαφορετικότητα των απόψεων επιδεικνύοντας σεβασμό στον αναγνώστη και εμπιστοσύνη στην κρίση του πολίτη.
Εύχομαι να συνεχίσει με το ίδιο θάρρος και την ίδια ποιότητα να προσφέρει στην δημοκρατίας μας και στους Έλληνες».

Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης

Βουλευτής Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας - Επικ. Καθηγητής Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar 1+1

  Εντιμος και πολύ ικανός πολιτικός..!!
  Και ειναι αποριας αξιο το πως ανεχονται πολιτικοί του διαμετρηματος του ή οπως ακομη ενδεικτικά και οι Δενδιας , Βλαχος , Σταικουρας, Λυκουρεντζος, Γεραπετριτης , Μειμαράκης, Κουμουτσακος και αρκετοί ακομη να συμμετεχουν σε ενα κομμα μαζι με τους Σαμαρά, ´Αδωνι, Μπογδανο, Πλευρη και καποια αλλα ακομη μπουμπούκια απο αγκάθια. .!!

  1. avatar @1+1

   εδώ ο Μητσοτάκης μάζεψε τον Τατσόπουλο, τον Οικονόμου, την Σπυράκη, την Ξενογιαννακοπούλου κι όλα τα αριστερόστροφα πολιτικά αποκόμματα που αποδοκίμασε ο λαός,ξέμειναν ή απέρριψαν οι άλλοι. Αυτοί που λες έχουν απήχηση στη ΝΔ και στο λαό, ακόμα κι αν υποκρίνονται. Αυτούς που περιμάζεψε ο Μητσοτάκης, ποιος νεοδημοκράτης τους ψηφίζει;

  2. avatar Αρκετοί σας γλεντούν …μέχρι ΤΕΛΟΥΣ

   Εσείς,αγαπάτε τζεισον, μόνο καλοκαιρινά φρούτα,έχετε βαρεθεί την πίτσα .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει