Στις τηλεοπτικές οθόνες αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν το GNTM με πολλές αλλαγές και πιο βασική αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία δεν θα είναι κριτής στο νέο κύκλο. Μάλιστα, για τη θέση της που «ορφάνεψε» μετά την αποχώρησή της, πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί. Και αρκετά είναι τα ονόματα που παρουσιάζονται ως υποψήφιοι ή φαβορί για να την αντικαταστήσουν.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε πως η διαδικασία του pre-casting έχει ξεκινήσει και στη θέση της Παπαγεωργίου είναι ένας άνδρας και συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας. Το μοντέλο είναι δίπλα στους άλλους τρεις κριτές: Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό.

Μάλιστα, όπως ανέφερε θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν το κανάλι αποφασίσει να τοποθετήσει άλλο πρόσωπο στην τέταρτη καρέκλα, καθώς ο Γιώργος Καράβας συμμετέχει κανονικά στα γυρίσματα.

Εξήγησε, πάντως, πως μπορεί να βρίσκεται στη θέση αυτή για τα κάστινγκ των ανδρών και να μην είναι ο τέταρτος κριτής. Αν ισχύει το παραπάνω, τότε η Βίκυ Καγιά θα είναι η μοναδική γυναίκα της παρέας.