Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρέθηκε στην κουζίνα του MasterChef 4 και αφού πείραξε λίγο τους δυο φιναλίστ του μεγάλου τελικού θέλησε να μιλήσει μαζί τους.

Ο κριτής ρώτησε τον Σταυρή Γεωργίου εάν θεωρεί άξιο αντίπαλο τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

«Τον Σταύρο και τον Μπέλλο» απάντησε ο Κύπριος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μπέλλος, μέσω Skype, σχολίασε την απάντηση του Σταυρή Γεωργίου λέγοντας ότι και εκείνος τον θεωρεί έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο κι έναν πολύ καλό μάγειρα.

Στην ίδια ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει και ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο οποίος απάντησε πως θεωρούσε άξιους αντιπάλους τον Τζον, τον Δημήτρη αλλά και τον Ηλία, παρότι δεν ταίριαζαν σαν χαρακτήρες.

Στη συνέχεια, στην κάμερα της παραγωγής ο Σταύρος Βαρθαλίτης πέταξε το… καρφί του για τα φρύδια του Ηλία Κιαζόλι κάνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής.

«Πιστεύω ότι όταν πάνε οι κριτές να δοκιμάσουν τα πιάτα μας, μαζί τους θα είναι ο Ηλίας, με αυτό το νάζι που έχει αυτός ο άνθρωπος. Είχε βγάλει και τα φρύδια του, είχε κάνει και σολάριουμ όταν είχε ξανάρθει τη δεύτερη φορά και θα κρινόμαστε από εκείνον… Παναγία μου και Χριστέ μου. Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες» είπε ο παίκτης.

Ο Ηλίας Κιαζόλι δήλωσε μέσω skype ότι το μόνο κοινό που ‘χει με τον Σταυρή Γεωργίου είναι ότι κι εκείνος που και που περιποιείται τα φρύδια του.

«Δεν με φουντώνει που έκανε αναφορά ο κριτής στον Ηλία. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι στον τελικό κι ο Ηλίας στον καναπέ!» είπε ο Σταυρής Γεωργίου για τον πρώην συμπαίκτη του με τον οποίο δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις.