Θύμα υποκλοπής αγνώστων στο διαδίκτυο φαίνεται πως έπεσε η δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, Αγγελική Διαβατοπούλου.

Τις τελευταίες ημέρες, οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που της υπέκλεψαν χάκερ, έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Έτσι, μόλις η γνωστή δημοσιογράφος του δημοτικού ραδιοφώνου της Αθήνας ενημερώθηκε για το συμβάν, κινήθηκε νομικά.

Στην αρχή, η Αγγελική Διαβατοπούλου ζήτησε να ενημερωθεί για το ποια είναι όλα τα site που αναδημοσίευσαν τις προκλητικές φωτογραφίες της. Απαίτησε να διαγραφούν και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αυτών και συνέχισης της ύπαρξής τους στο διαδίκτυο θα προβεί σε μηνύσεις.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, αναδημοσιεύθηκε η είδηση ότι η δημοσιογράφος, λόγω των φωτογραφιών που της υπέκλεψαν χάκερ, απολύθηκε από το ραδιοσταθμό. Κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, όπως βεβαιώνουν στο newsbeast.gr άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο περιβάλλον της.

Όπως λένε μάλιστα τα συγκεκριμένα άτομα, ο «Αθήνα 9,84» της έχει συμπαρασταθεί ως οικογένεια. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα από αυτά που έχουν γραφτεί. Πρόκειται για παραπληροφόρηση», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η Αγγελική Διαβατοπούλου έχει απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν αυτοί που θέλησαν να βλάψουν την εικόνα της και να τη διασύρουν. Γι’ αυτό και αυτή τη στιγμή, τα τρία προφίλ που διέθετε εκείνη στο Facebook, έχουν «κατέβει».

«Οι φωτογραφίες ήταν κλειδωμένες, μπήκαν κλέφτες και τις υφάρπαξαν και προφανώς αυτό έχει γίνει για λόγους ανταγωνισμού», λένε πολύ καλά πληροφορημένες πηγές. Και ξεκαθαρίζουν για μία ακόμη φορά: «Οι φήμες σχετικά με την επαγγελματική της απόλυση δεν ευσταθούν. Ο ραδιοφωνικός σταθμός που εργάζεται την έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή. Και εκείνη ευχαριστεί όλους τους μεγάλους δημοσιογράφους που την έχουν στηρίξει και έχουν κατεβάσει τα συκοφαντικά δημοσιεύματα από τις ιστοσελίδες τους».