Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε από το J2US για λόγους υγείας και το θέμα που άνοιξε ήταν ποια θα αντικαταστήσει την τραγουδίστρια και θα είναι η κόουτς του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Μέσα στο σαββατοκύριακο ακούστηκε το όνομα της Άντζελας Δημητρίου, αλλά όπως φαίνεται θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Και αν η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα, δώσει το τελικό «οκ», τότε για πρώτη φορά στο show θα υπάρξει ανδρικό ντουέτο!

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας στο «Ευτυχείτε», η παραγωγή πρότεινε στο BBC –  που έχει και τα δικαιώματα – ο αντικαταστάτης της Τσίνα να είναι άνδρας. Και συγκεκριμένα, ο τελευταίος επαγγελματίας τραγουδιστής που αποχώρησε από το show, κάτι που προβλέπεται και από τους κανονισμούς. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος ήταν ζευγάρι με την Χριστίνα Βραχάλη, αλλά έφυγαν στο περασμένο live.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, απομένει το τελικό «οκ» από την εταιρεία, αλλά ως φαίνεται κατά 99% αυτό θα είναι το πρώτο ανδρικό ντουέτο στην ιστορία του J2US.

Ο Γιώργος Λιβάνης που ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου, είπε: «Είναι κάτι που είχα συζητήσει πριν από λίγες ώρες, χθες το βράδυ δηλαδή. Επειδή είχαμε δεθεί πιο πολύ και με τον Μάριο και με την Άσπα, ήμασταν συνέχεια μαζί μπορώ να πω, επειδή είναι μια παραγωγή που πραγματικά έχω μες στην καρδιά μου, ήθελα να συνεχίσω να στηρίζω και το παιχνίδι και τον Μάριο, οπότε δεν θα μπορούσα πω κάτι άλλο παρά ναι».