Η αυλαία του πρώτου γύρου της Super league πέφτει στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους 9 αγώνες της 17ης αγωνιστικής, με την προσοχή να στρέφεται κυρίως στις αναμετρήσεις Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη.

H αυλαία ανοίγει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ – Παναιτωλικός από το Novasports 2, ενώ στις 17:15 θα προβληθεί από το Novasports 1 το παιχνίδι Ατρόμητος – Πανθρακικός. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD με τους γηπεδούχους να φιλοδοξούν να κόψουν βαθμούς σε ένα ακόμη μεγάλο αντίπαλο και τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιθυμούν να συνεχίσουν το σερί τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

Αμέσως μετά το τέλος βραδινού αγώνα θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, αλλά και από το Novasports Highlights, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» την οποία θα παρουσιάσει o Ηλίας Βλάχος. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου. Παράλληλα κατά την διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ. με όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν από τους κυριακάτικους αγώνες.

Η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ξεκινάει στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD. O «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει στο κυνήγι του τίτλου και οι Βοιωτοί θα επιδιώξουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα της Τούμπας. Στις 16:00 θα αρχίσει η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» και παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Η εκπομπή θα μας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τέσσερις αγώνες των 17:15 (Αστέρας Τρίπολης – Βέροια, Πλατανιάς – Πανιώνιος, ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης), οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD.

Οι «πράσινοι» μπροστά στο κοινό τους στο «Απόστολος Νικολαϊδης» θα επιδιώξουν να κλείσουν με νίκη το 2013, την στιγμή που οι Θρακιώτες αναζητούν βαθμούς για να αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» θα συνεχιστεί στις 21:30 με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου.