Ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα που σταμάτησαν τα γυρίσματα λόγω του κορονοϊού είναι η επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Ο τηλεοπτικός Μελέτης, Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στην νέα του καθημερινότητα μέσα στο σπίτι και εξομολογήθηκε πως δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα.

«Προφανώς έχει αλλάξει για όλους τους ανθρώπους και όχι μόνο για μένα, σαφώς μου λείπει η δουλειά μου, σαφώς μου λείπει όλος ο χώρος που κινείστε εσείς και κινιόμασταν όλοι όλο αυτόν τον καιρό ελεύθεροι, αλλά πιστεύω ότι σιγά-σιγά οι μέρες θα περάσουν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Για την επικοινωνία μεταξύ των συντελεστών της σειράς, ο ηθοποιός είπε: «Είμαστε οικογένεια και οι οικογένειες δεν σταματούν να συνομιλούν, ακόμα και από απόσταση».

Πότε όμως θα ξεκινήσουν όμως πάλι τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες»; «Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια ενημέρωση όσον αφορά στα γυρίσματα και πότε θα ξεκινήσουν. Ο χώρος που εργαζόμαστε είναι ένας χώρος με πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν είμαστε απομονωμένοι κάπου», είπε ο ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.