Λίγες μέρες πριν, έγινε γνωστό, πως το νέο εγχείρημα της Κάτιας Ζυγούλη της ΕΡΤ μπήκε στον «πάγο» με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημόσιας Τηλεόρασης το οποίο είχε εγκρίνει αρχικά το αίτημα.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη επρόκειτο να παρουσιάσει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» η οποία ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί από την ΕΡΤ2.

Η εκπομπή είχε ανατεθεί σε εξωτερική παραγωγή και το κόστος για 20 επεισόδια ανερχόταν στο ποσό των 179.645 ευρώ.

Και ενώ η εκπομπή μπήκε στον «πάγο», φαίνεται πως βρέθηκε λύση και τελικά θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Όπως, μεταδόθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes», οι «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» ανατέθηκε σε καινούργια εταιρεία παραγωγής και ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα».

«Κάποια στιγμή ο νέος κύκλος της εκπομπής πάγωσε και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ματαιώνεται και δεν θα βγει στον αέρα λόγω κόστους. Αυτό, όμως, απείχε από την πραγματικότητα. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και αυτό που ήθελε η ΕΡΤ και απλά πάγωσε για λίγο μέχρι να βρουν μια καινούργια εταιρεία παραγωγής.

Η καινούργια εταιρεία παραγωγής βρέθηκε, οι Ιστορίες Μόδας ξεκινούν κανονικά με την Κάτια Ζυγούλη και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς κόστος που είχε εγκριθεί αρχικά. Στα τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου, θα έχει κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας» ανέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου.