Σχεδόν έναν μήνα πριν έγινε γνωστό πως η Κάτια Ζυγούλη θα αναλάβει δική της εκπομπή και θα έκανε την πρώτη της απόπειρα στην παρουσίαση προγράμματος μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Τότε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης είχε εγκρίνει το αίτημα και η Κάτια Ζυγούλη προετοιμαζόταν για να παρουσιάσει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» που επρόκειτο να προβληθεί από την ΕΡΤ2.

Άλλωστε, η σύζυγος του Σάκη Ρούβα είναι μοντέλο με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέσα σε τριάντα μέρες όμως αυτό άλλαξε και η εκπομπή μπήκε στον «πάγο», με πιθανότερο σενάριο, ανασταλτικός παράγοντας να υπήρξε το κόστος της εκπομπής.

Σύμφωνα με το πρακτικό, η απόφαση έγκρισης της εκπομπής ανακλήθηκε και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου «λόγω αδυναμίας της εταιρίας FOSS ΑΕ να πραγματοποιήσει την εκτέλεση της παραγωγής».

Υπενθυμίζεται πως η εκπομπή είχε ανατεθεί σε εξωτερική παραγωγή και το κόστος για 20 επεισόδια ανερχόταν στο ποσό των 179.645 ευρώ.