Ανοίγουν θέσεις για δημοσιογράφους στους δήμους

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με την ΠΟΕΣΥ


MEDIA
15:16
17/02/2020
Ανοίγουν θέσεις για δημοσιογράφους στους δήμους
3
loading

Δεκτό έγινε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών το αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) να θεσπιστεί θέση για δημοσιογράφους σε όλους της δήμους της χώρας.

Η ΠΟΕΣΥ συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο με θέμα «Θέσεις δημοσιογράφων στους Δήμους».

Όπως σημειώνει στο Δελτίο Τύπου «η θέσπιση θέσης δημοσιογράφου σε όλους τους Δήμους της χώρας προβλέπεται στο νομοσχέδιο που καταθέτει σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών στη Βουλή» καθώς «το αίτημα της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων -μελών της συζητήθηκε και έγινε δεκτό από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών».

Στο σχέδιο νόμου προβλέπεται σε Δήμους έως 20.000 κατοίκων, μια θέση δημοσιογράφου από τις ήδη υφιστάμενες θέσεις συμβούλων και σε Δήμους άνω των 20.000 δημιουργείται μια επιπρόσθετη θέση αποκλειστικά για επαγγελματία δημοσιογράφο.

Στη σημερινή συνάντηση που είχαν σήμερα η Ομοσπονδία και οι Πρόεδροι των Ενώσεων-μελών της με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, συζήτησαν το τελικό κείμενο της διάταξης, λίγο πριν την κατάθεση του στη Βουλή.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Έλενα Ριζεάκου, ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Κυρούσης, η Γενική Γραμματέας, Μιμή Τουφεξή, ο Οργανωτικός Γραμματέας, Νίκος Συνοδινός, η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, Δημήτρης Χορταριάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ, Κυριάκος Κορτέσης, ενώ η ΕΣΗΕΜ-Θ και η ΕΣΠΗΤ εκπροσωπήθηκαν από την ΠΟΕΣΥ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar 60054235

    Πληρώνουμε δημοτικά τέλη και τέλος εκδηλώσεων(καλοκαιρινά σκυλάδικα στις πλατείες) για να τα παίρνει η γνωστή συντεχνία. Που να περισσέψουν Λεφτα για υπονόμους δρόμους και αλλά έργα.

  2. avatar NRG

    Τι δουλειά έχουν οι δημοσιογράφοι στους Δήμους? Πληρώνω Δημοτικά Τέλη για να μου παρέχονται συγκεκριμένες υπηρεσίες. Τί υπηρεσία θα μου παρέχει ένας Δημοσιογράφος? ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΛΕ ΠΑΣΟΚ!

  3. avatar Τόνο Μάσας.

    Χώσε και μένα μπάρμπα... Κορόιδα συριζαίοι κοιτάτε να μαθαίνετε. Μάθημα πρώτον εξαγοράζουμε δημοσιογράφους και συνδικαλιστές. Φτάνουν τα μαθήματα για σήμερα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει