Οι Ράδιο Αρβύλα ξεκινούν live streaming εκπομπές στο YouTube

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου


MEDIA
22:53
13/02/2020
Οι Ράδιο Αρβύλα ξεκινούν live streaming εκπομπές στο YouTube
1
loading

Μπορεί η συνεργασία των Ράδιο Αρβύλα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ να ναυάγησε και οι δυο πλευρές να επιδόθηκαν σε ανακοινώσεις, ωστόσο όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές των εκπομπών του.

Συγκεκριμένα, οι Ράδιο Αρβύλα θα ξεκινήσουν να κάνουν εκπομπές σε live streaming στο YouTube.

Μάλιστα, πριν δυο μέρες, και συγκεκριμένα την Τρίτη, ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την επίσημη σελίδα στο facebook των Ράδιο Αρβύλα, ευχαρίστησε το κοινό για την αποδοχή του πρώτου επεισοδίου που προβλήθηκε στο YouTube και ήταν αφιερωμένο στο Greece’s Next Top Model.

«Φίλες, φίλοι, αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την αγάπη σας όπως την εκφράσατε στα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια που μας στείλατε για το πρώτο διαδικτυακό μας «δοκιμαστικό» επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας.

Μας δώσατε μεγάλη ώθηση.

Το επεισόδιο ανέβηκε στο επί της ουσίας ανενεργό κανάλι μας στο YouTube, το οποίο είχε μόλις 10.000 subscribers και όμως σε μια εβδομάδα το έχουν παρακολουθήσει 350.000 άνθρωποι και ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν πολύ για τη βοήθειά σας να το διαδώσουμε.

Λόγω της αποκλειστικής ενασχόλησής μας μέχρι στιγμής με την τηλεοπτική μας δραστηριότητα, τώρα επί της ουσίας προσπαθούμε να στήσουμε σωστά τη διαδικτυακή μας παρουσία.

Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε αυτήν την σχέση και την επικοινωνία μαζί σας μέσω του διαδικτύου, ακόμα και όταν επιστρέψουμε τηλεοπτικά.
Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας στο να συγκεντρώσουμε όλους τους φίλους της εκπομπής στο YouTube κανάλι μας, ώστε να ξεκινήσουμε τις ζωντανές Live Streaming εκπομπές.» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Φίλες, φίλοι, αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την αγάπη σας όπως την εκφράσατε στα χιλιάδες μηνύματα και...

Δημοσιεύτηκε από Radio Arvila στις Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Δείτε το τρέιλερ: 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar τηλεθεατης

    ουστ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει