Το πρώτο «Next Top Model ΙΙ» τελείωσε, δείχνοντας τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο. Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, πιάστηκε στα χέρια με ένα εκ των επίδοξων μοντέλων, κάτι που αποτέλεσε την μόνη ιντριγκαδόρικη πινελιά, αν κρίνουμε από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο τσακωμός ήταν fake, κοινώς στημένος και σκηνοθετημένος, αφού αποτελεί κόνσεπτ φωτογράφισης. Όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο, τα μοντέλα πιάστηκαν στα χέρια ώστε να τις απαθανατίσει ο φακός ως μαινόμενες «γάτες» που μόλις ακόνισαν τα νύχια τους. Τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης είναι το ζητούμενο από αυτό το μαλλιοτράβηγμα.

Ως top model και δη μακρυμαλλούσα πρώτη προσεφέρθη η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά να μείνει με την τρέσα της υποψήφιας στο χέρι προκειμένου να δείξει το μέγεθος του ξεμαλλιάσματος που θα φέρει το απαιτούμενο φωτογραφικό αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο είδατε τη Βίκυ Καγιά να πιάνετε στα χέρια με το μοντέλο. Ο καβγάς δεν ήταν αληθινός και αυτό θα δείτε την ερχόμενη εβδομάδα… όσοι βέβαια αποφασίσετε να δείτε το συγκεκριμένο ριάλιτι.