Οι δυο νέες παίκτριες του My Style Rocks 3, Δήμητρα Αλεξανδράτου και Τζώρτζια Παναγή μετά τον άγριο τους καβγά στο πλατό της εκπομπής με αφορμή τη λέξη «βλαχάρα» της δεύτερης η οποία προκάλεσε το ξέσπασμα της πρώτης, φαίνεται πως τα βρήκαν.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Τζώρτζια Παναγή εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της με κόνσεπτ «Είναι Κυριακή και είμαι καλεσμένη να παρακολουθήσω μια παιδική παράσταση στο Κρατικό Θέατρο της Κύπρου η οποία είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα» ώστε να δεχθεί τις βαθμολογίες τους και την κριτική τους.

Εντύπωση προκάλεσε ο βαθμός «5» από την Δήμητρα Αλεξανδράκη και η παρουσιάστρια του παιχνιδιού, Κατερίνα Στικούδη της έδωσε τον λόγο για να δικαιολογήσει την βαθμολογία της.

«Λοιπόν, πριν ξεκινήσω να πω για το styling θέλω να ζητήσω από την Τζώρτζια ένα μεγάλο συγγνώμη όπως και από όλους τους ανθρώπους εδώ στο πλατό και τον κόσμο που μας παρακολουθεί από το σπίτι. Αντέδρασα στο προχθεσινό επεισόδιο παραπάνω ίσως από όσο θα έπρεπε και επειδή μας βλέπουν και μικρά παιδιά είναι λάθος να δίνουμε παραδείγματα λεκτικής βίας και δεν είναι γενικά το στυλ μου. Απλά επειδή είναι και η πρώτη μου εβδομάδα και μένα πιέστηκα ενώ δεν τον περίμενα, αυτό από εμένα» ξεκίνησε να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε με τον σχολιασμό της για το look της Τζώρτζιας Παναγή.