Με φόρα επέστρεψε το MasterChef 4 και από το «καλημέρα» έδειξε τις προθέσεις του στη μάχη για την τηλεθέαση. Αλλά αν κρίνουμε και από τα νούμερα και το κοινό δείχνει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια την προτίμησή του στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Το βράδυ της Τετάρτης η prime time ζώνη και πάλι είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού Άγριες Μέλισσες και MasterChef 4 έδωσαν μεγάλη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση. Και γι’ ακόμη μια βραδιά η νίκη ήταν μοιρασμένη, αν και το πρόγραμμα του Star κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακά ποσοστά στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας να κάνει σε τέταρτο μέχρι και 47,1%.

Η σειρά του ΑΝΤ1 επικράτησε στο γενικό σύνολο, ενώ το MasterChef 4 στις ηλικίες 17-54. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό το ριάλιτι μαγειρικής έκανε 38,2% και οι Άγριες Μέλισσες 29,1%. Στο γενικό σύνολο, οι «Μέλισσες» επικράτησαν με 32,6%, έναντι 27,7% του αντιπάλου.

Νικητής στη Late night ζώνη αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το The 2Night Show, σημειώνοντας 25,3% στο δυναμικό και 27,4% στο γενικό. Η Ελεονώρα Μελέτη με τα «Μεσάνυχτα» σημείωσε 6,1%  και 7,6%, αντίστοιχα.