Στη σκηνή του The Voice, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Φραντζής για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Κυριακής στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο νεαρός τραγουδιστής από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θέλησε να κερδίσει ένα από τα τέσσερα πολυπόθητα επεισόδια για τον μεγάλο τελικό.

Έτσι, ο διαγωνιζόμενος του talent show ερμήνευσε το κομμάτι «Ένα τραγούδι ακόμα» με διάθεση να κερδίσει τόσο τους coaches όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Με την εμφάνιση του αυτή, μάλιστα, δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου.

Η εμφάνιση του τραγουδιστή

Αμέσως μετά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Φραντζή, ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε με χαμόγελο σε μια ξεχωριστή καταγγελία…

«Θέλω να κάνω επίσημα μια καταγγελία στο Voice. Έχει παίξει σκευωρία τρελή!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τραγουδιστής και coach του The Voice. «Η Παπαρίζου το σαγήνευσε το παιδί, κάτι του έκανε. Η μόνη μέτρια εμφάνιση του Κωνσταντίνου ήταν εκείνη στο battle που τον έχασα» συμπλήρωσε.

«Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ήταν προμελετημένο. Του είπε η Παπαρίζου, “άκου να δεις, δεν χρειάζεται να τα δώσεις όλα εδώ πέρα. Δεν πειράζει. Ας μην είσαι τόσο καλός, σε μένα θα έρθεις”. Δεν ξέρω τι έγινε εκεί πέρα. Κωνσταντίνε ήσουν πάρα πολύ καλός και σήμερα, έχω γίνει έξαλλος να ξέρεις» σημείωσε, επίσης, προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο.

«Ομολόγησε το, ομολόγησε το, εντάξει… Σ’ αγαπώ, είσαι φίλη μου… Ομολόγησε το, όμως, να φύγει ένα βάρος από πάνω σου» πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς απευθυνόμενος, αυτή τη φορά στην Έλενα Παπαρίζου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.